2013-02-20 08:57 #0 av: annans

Tilda Winge – Unik Lantlig Inredning skapar inredning med miljötänk och återbruk i fokus.

 

Härligt nygammalt

 För två år sedan grundade jag, Johanna Sareklint, mitt företag Tilda Winge – Unik Lantlig Inredning.

 I min lilla verkstad utanför Karlskrona får jag utlopp för min kreativitet och skaparanda när jag arbetar med att göra om halvgamla möbler till att bli unika dekormålade möbler, ofta i lantlig lite sliten stil.

 

Fräscht vitt

Vi älskar återbruk!
Miljöaspekten är viktig för mig, min affärsidé bygger på att återanvända äldre möbler, ge dem en ny karaktär och på så vis minska behovet av nytillverkning. Jag använder bara miljövänliga vattenbaserade färger och till patineringen bivax.

Tidens tand

 


 

 

 

 

 

Utbudet i nätbutiken varierar, då jag till skillnad från andra butiker, inte importerar några varor, utan allt handplockas t.ex. på auktioner och i lokala välgörenhetsbutiker för att sedan handmålas i verkstaden på Marielunds gård utanför Karlskrona. Ofta finns varje möbel bara i ett unikt exemplar.

 Sedan ett år tillbaka finns en del av vårt utbud i olika butiker i Ronneby och Karlskrona.En nyhet för i år är att jag kommer att börja sälja även stoppade möbler som ska få en helt unik prägel. Jag har fått den fantastiska möjligheten att få vara hos en möbeltapetserare och lära mig hantverket från grunden! Så inom kort kommer de första möblerna att dyka upp i Tilda Winges nätbutik!

 

Varmt välkommen till Tilda Winge!

www.tildawinge.se

Kul griffeltavlor

Ett blickfång